Serveis per a tots els nostres clients

Pàrquing

Disposem de pàrquing reservat per a clients. “On estacionar” no serà un condicionant per venir a visitar-nos.

Assessorament personalitzat

La nostra experiència i coneixements tècnics sobre maquinària de jardineria, forestal i agrícola són els nostres avals per brindar-te un assessorament a la mesura de les teves necessitats.

Servei de lliurament i recollida

Si ho necessita, el nostre servei de transport recollirà la seva màquina per a transportar-la al taller i una vegada reparada li serà lliurada on ens indiqui. Aquest servei està subjecte a disponibilitat horària i a mobilitat geogràfica.

Servei de recanvi

podràs trobar recanvis originals de totes les marques que representem, i d’un ampli catàleg d’una gran varietat de marques. Sol·licita aquí el teu recanvi

Assegurem la satisfacció dels
nostres clients

Qualitat i
durabilitat

Som una empresa especialitzada en la venda i distribució de maquinària forestal, agrícola i de jardí a Sabadell. Amb una sòlida experiència en el sector, Agroals s’ha posicionat com un referent en la provisió d’equips i eines d’alta qualitat

Serveis per a professionals

Assessorament per a empreses

A Agroals trobaràs un assessorament a la mesura dels teus projectes, estudiant les teves necessitats per trobar la solució òptima per a la teva empresa. La nostra experiència i coneixements tècnics et proporcionen un ampli ventall de possibilitats sobre la gestió de la teva flota de maquinària.

Formació per a empreses

La formació i la productivitat són dos conceptes que tenen una forta relació entre si. Un equip de treball que compta amb una bona formació serà capaç de solucionar problemes i augmentar el seu rendiment personal i professional. Posem a la teva disposició tots els coneixements de manteniment i ús de maquinària de jardineria, forestal i agrícola.

Maquinària de substitució

Busquem la tranquil·litat dels nostres clients professionals. És per això que oferim maquinària de substitució perquè puguis continuar treballant mentre la teva màquina fa el manteniment o es repara. Aquest servei només està disponible amb cita prèvia.