preguntes-frequents-sobre-stihl-maquinaria-de-jardi-agroals

Té maquinària de jardí Stihl o vol saber més sobre la marca abans d’invertir?

En aquesta publicació, l’equip de Agroals us compta algunes de les preguntes freqüents sobre la maquinària de jardineria Stihl, incloses les talladores de gespa, les talladores de gespa i els sopladores de fulles Stihl.

Preguntes freqüents sobre Stihl, maquinària de jardí

On puc comprar maquinària de jardí Stihl?

Stihl és una marca líder de maquinària de jardí a l’Espanya. Hi ha distribuïdors acreditats de maquinària de jardí Stihl en tot el país, inclòs  Agroals.

Sempre ha de comprar els seus productes Stihl en un concessionari de confiança per a assegurar-se que els productes siguin genuïns i tingui la cura posterior correcta per al seu producte.

És possible sobrecarregar la bateria d’ions de liti Stihl?

Molts productes Stihl estan disponibles amb transmissió per bateria, inclòsos tallagespes i tallabardisses.

La maquinària alimentada per bateria ha recorregut un llarg camí i ara pot fer front a la transmissió de gasolina. Dit això, la bateria ha de cuidar-se adequadament . Una cosa que és important és carregar la bateria correctament, fins i tot sense sobrecarregar-la.

Si usa un carregador aprovat per Stihl, no és possible sobrecarregar la bateria. Recomanem utilitzar únicament carregadors de bateria originals de Stihl per a garantir el rendiment esperat de la bateria.

Quina motoserra Stihl és millor per a mi?

Hi ha molts elements a considerar en comprar una motoserra per al seu jardí, des del seu pes fins a la transmissió i les capacitats. La forma més fàcil d’assegurar-se d’obtenir l’eina adequada per a les seves necessitats és parlar amb un concessionari de confiança.

Parlar amb un proveïdor de confiança de l’equip que li interessa comprar li brindarà tota la informació que necessita per a prendre una decisió informada. Si està buscant una nova motoserra, posi’s en contacte amb l’equip de AGROALS avui mateix.

Puc ajustar el carburador de la meva motoserra?

Els ajustos del carburador són importants per al funcionament de la màquina. Aquests ajustos afecten la mescla d’aire i combustible en el motor; per tant, els ajustos incorrectes afectaran el funcionament.

Pot trobar la configuració del carburador en el manual d’instruccions del seu model i pot ajustar-la a casa. No obstant això, si no està segur de fer-ho, li suggerim que porti la seva motoserra a un proveïdor de serveis aprovat.

Quin soplador de fulles Stihl és millor per a mi?

Els sopladors de fulles i les aspiradores són una gran eina per a tots els jardins, però quin és l’adequat per a les seves necessitats?
Hem elaborat una guia del comprador per a la gamma d’aspiradores i sopladors de fulles Stihl que detalla aquest tema.

Saber més sobre Stihl

Esperem haver-li ajudat responent a algunes preguntes freqüents sobre Stihl. S’ha quedat sense resposta la seva pregunta sobre la maquinària de jardí Stihl? Vol saber més sobre els productes de la gamma Stihl? Posi’s en contacte amb l’equip de AGROALS avui.

El nostre equip d’atenció al client és expert en tots els productes que tenim en estoc i podrà oferir consells fiables i ajudar-ho a prendre una decisió quan compri.

Leave A Comment