quant-es-el-millor-moment-del-dia-per-a-tallar-la-gespa-agroals

Les temperatures càlides i les flors florents signifiquen un retorn al treball de jardineria. Això inclou tallar la gespa. Però, hi ha un millor moment del dia per a tallar la gespa?

Pot ser que també t’interessi aquest article sobre quina segadora comprar.

A Sabadell, on viu, solc tallar la gespa una vegada a la setmana. Per descomptat, això varia segons l’època de l’any. L’herba creix molt més lentament durant els mesos de primavera, accelerant-se a mesura que arriben els calorosos mesos d’estiu. Durant la tardor, el creixement de l’herba s’alenteix a mesura que es prepara per a la latència durant l’hivern.

M’agrada fer les meves tasques del jardí primerenc, però és aquest el millor moment? Molts experts diuen que «La millor pràctica és esperar fins que es dissipi la rosada del matí, però abans de la calor del dia”.

L’hora del dia no és l’únic factor que afecta quan fem les nostres tasques. Altres consideracions inclouen els horaris laborals i familiars, els convenis de propietat, les ordenances de la ciutat , el clima, el lloc on vius i moltes altres coses.

Els teus veïns pot ser que no els agradi que tallis la gespa a primera hora del matí, però si vius en el camp, importa el temps?

Si considerem només la salut de l’herba en si, queda cert debat, però també cert acord. En general, s’accepta que has d’evitar tallar la gespa durant la calor d’un dia d’estiu. La gespa ja està estressat per la falta d’humitat i es danya més fàcilment si el talles en aquest moment.

També és ben sabut que tallar la gespa mullada tampoc és bo. La gespa humida s’acumula en la talladora de gespa i en la gespa, danyant les arrels i creant taques marrons.

No obstant això, hi ha un acord entre experts, en què s’ha d’evitar tallar la gespa a primera hora del matí a causa de l’herba mullada i la part més calorosa del dia per a disminuir l’estrès de la gespa.

Leave A Comment