stihl-al-valles-occidental-la-teva-botiga-de-confianca-agroals-sabadell

Amb una fiabilitat ben coneguda des de fa anys, la maquinària STIHL és ideal per a segar, esbrossar, tallar, netejar… i altres activitats. En Agroals subministrem tot el catàleg STIHL al Vallès Occidental.

Què és Stihl?

Stihl, la marca de motoserres més venuda del món, ofereix una gamma completa de serres d’alta qualitat per a propietaris i professionals.

Stihl és un fabricant alemany de motoserres, talladores de fil, sopladores de fulles i altres equips elèctrics per a exteriors. La seva extensa línia de motoserres inclou serres de gasolina de 2 i 4 cicles, així com models elèctrics endollables i sense fils. Fundada en 1926 per Andreas Stihl, l’empresa continua sent de propietat familiar. La seva seu mundial es troba en Waiblingen, Baden-Württemberg.

Els nostres clients poden comprar i llogar tots els productes de Stihl a la nostra botiga a Sabadell, Vallès Occidental.

Distribuidor STIHL en España

Distribuïdor STIHL a Sabadell, Vallès Occidental des de fa més de 3 anys. Distribuïm productes STIHL en tota Catalunya, disposem d’un ampli catàleg de productes i tenim una sòlida posició en el sector.
Brindem tot el servei postvenda per a les màquines STIHL subministrades per nosaltres o qualsevol altre distribuïdor.
La nostra botiga STIHL a Sabadell ofereix garantia contra avaries o qualsevol defecte de fabricació.
Si té dubtes sobre qualsevol producte STIHL, pot consultar als assessors de productes de l’empresa.

Maquinària de jardineria STIHL

Amb anys de confiabilitat coneguda, la maquinària STIHL és ideal per a segar, esbrossar, tallar, netejar… i altres activitats. Oferim un complet catàleg de productes STIHL que inclou la major varietat de màquines per a la indústria de la jardineria, agricultura, silvicultura, neteja o construcció. Destaquen no sols les conegudes motoserres STIHL, sinó també desbrossadores, tallabardisses, sopladors de fulles, tronzadores, ahoyadores, tallagespes, hidrolimpiadores, vareadores o els nous robot tallagespa iMow. A més la gran quantitat d’accessoris i consumibles completen tot el portfoli de maquinària de mà.

Sobre la marca Stihl

Com a distribuïdor Stihl al Vallès Occidental, només treballem amb recanvis originals i disposem d’un ampli estoc de recanvis Stihl per a atendre ràpidament qualsevol necessitat de manteniment o reparació, perquè puguis posar fora de servei la teva maquinària Stihl en el menor temps possible.

Garantia Stihl

Com a distribuïdor STIHL al Vallès Occidental, t’informem que la marca ofereix una garantia d’1 any per a professionals i 2 anys per a usuaris particulars. En Agroals disposem d’un taller autoritzat per a atendre qualsevol garantia que requereixin els nostres clients.

Consumibles, olis i lubrificants Stihl

Per a prolongar la vida útil de la seva màquina, recomanem l’ús d’olis i lubrificants originals Stihl, que estan especialment dissenyats per al motor de la màquina. Gràcies a l’ús d’aquests, és possible allargar la vida útil del motor de la màquina. També recomanem usar consumibles com a nilons per a les seves desbrossadores Stihl.

Agroals és una Botiga STIHL al Vallès Occidental per a professionals de la jardineria

La nostra botiga física està a Sabadell, Vallès Occidental i ens enfoquem en els professionals de la jardineria. La nostra botiga AGROALS té tot el que necessitis per al manteniment de boscos i jardins. El nostre ampli estoc de recanvis, consumibles i maquinària STIHL fa que la cobertura que oferim als professionals sigui total i ràpida, perquè no sigui necessari parar el treball.

Servei tècnic autoritzat STIHL Vallès Occidental

A més de distribuïdors oficials STIHL estem autoritzats per la marca com a Servei Tècnic, oferint els serveis de reparació i manteniment d’aquesta maquinària.

Leave A Comment