venda-de-maquinaria-de-jardi-guia-completa-deines-i-accessoris

En el mercat de la venda de maquinària de jardí, Agroals ofereix una àmplia gamma d’eines i equips per a satisfer totes les necessitats de jardineria. Des de motoaixades i motobombes fins a desbrossadores i motoserres, la varietat és extensa i d’alta qualitat. A més, en Agroals es poden trobar equips de manteniment com a tallagespes, bufadors i hidronetejadores. També disposen d’eines especialitzades i equips de seguretat per a garantir un treball eficient i segur al jardí.

Varietat de Maquinària de Jardineria

Motoaixades i Motocultors

Les motoaixades i motocultors són eines fonamentals per a preparar el terreny de manera eficient. En Agroals, oferim una àmplia gamma de models a gasolina i elèctrics de marques reconegudes com Garland, PowerGround i Kapotha.

Accessoris i Recanvis

A més de les motoaixades i motocultors, a la nostra botiga trobaràs una varietat d’accessoris i recanvis per a mantenir la teva maquinària en òptimes condicions i garantir el seu funcionament.

Desbrossadores

Comptem amb desbrossadores de gasolina, elèctriques, de motxilla i de rodes, adaptades a les necessitats de cada client. Aquestes eines són ideals per a mantenir el teu jardí net i ordenat.

Motoserres

Per a tasques de poda i manteniment d’arbres, en Agroals disposem de motoserres de gasolina, elèctriques i de poda, així com podadores d’altura per a arribar a les zones més altes amb facilitat.

Equips de Manteniment del Jardí

Tallagespes

Els tallagespes són eines fonamentals per a mantenir la gespa en òptimes condicions. En Agroals, oferim una varietat de tallagespes elèctrics i a gasolina de marques reconegudes, garantint un tall precís i uniforme.

Tractors Tallagespa

Per a àrees extenses, els tractors tallagespa són ideals, facilitant el manteniment de la gespa de manera eficient i ràpida. A la nostra botiga trobaràs models d’alta qualitat amb diferents prestacions.

Robots Tallagespa

La tecnologia avança i els robots tallagespa són una excel·lent opció per a mantenir la gespa sense esforç. A Agroals, comptem amb robots tallagespa d’última generació que s’encarregaran de tallar la gespa de manera automàtica i programada.

Accessoris i Recanvis

 • Per a assegurar el bon funcionament del teu tallagespa, disposem d’una àmplia gamma d’accessoris i recanvis com a fulles, filtres i olis que et permetran mantenir el teu equip en perfectes condicions.

Bufadors i Aspiradors de Fulles

Per a mantenir el teu jardí net i lliure de fulles caigudes, els bufadors i aspiradors de fulles són la solució perfecta. En Agroals, trobaràs equips de qualitat que et facilitaran aquestes tasques de neteja de manera eficaç.

Tallabardisses

Els tallabardisses són eines essencials per a donar forma a tanques i arbustos al jardí. Comptem amb una selecció de tallabardisses elèctrics i de gasolina que t’ajudaran a mantenir les teves plantes cuidades i en perfecte estat.

Hidronetejadores

Les hidronetejadores són perfectes per a netejar a fons superfícies com a terrasses, sòls d’exterior o façanes. En Agroals, t’oferim una varietat de hidronetejadores d’alta pressió que garanteixen un resultat impecable en els teus treballs de neteja.

Bombes d’aigua

Per al reg eficient del teu jardí, comptar amb una bomba d’aigua de qualitat és fonamental. A la nostra botiga, trobaràs bombes d’aigua de diferents capacitats i models que s’adaptaran a les teves necessitats de reg i manteniment del jardí.

Eines Especialitzades

Vareadors

Els vareadores són eines ideals per a la recol·lecció d’olives i fruita seca. El seu disseny ergonòmic i funcions avançades permeten una recol·lecció eficient i sense danyar el fruit.

Biotrituradores

Las biotrituradores són perfectes per a triturar restes vegetals i branques, convertint-los en compostos o humus per al jardí. Disponibles en diferents models, tant elèctrics com de gasolina, per a adaptar-se a les necessitats de cada usuari.

Generadors Elèctrics

Els generadors elèctrics són eines indispensables per a comptar amb energia extra en situacions d’emergència o en llocs sense accés a la xarxa elèctrica. Disponibles en diferents potències i grandàries per a cobrir diverses necessitats.

Sulfatadores

Las sulfatadores són eines essencials per a l’aplicació de productes fitosanitaris en jardins i cultius. Amb diferents capacitats i sistemes de polvorització, permeten una distribució uniforme dels productes de manera eficaç.

Astilladores de llenya

Les astilladores de llenya són ideals per a la preparació de llenya per a la xemeneia o estufa. Amb diferents capacitats de tall i potències, faciliten el procés d’astellat per a obtenir llenya de manera ràpida i segura.

Seguretat i protecció en jardineria

Roba de protecció

A Agroals, oferim una àmplia selecció de roba de protecció adequada per a realitzar labors de jardineria de manera segura i còmoda. Comptem amb jaquetes, pantalons i guants resistents a corts i abrasions, així com botes amb capdavantera d’acer per a protegir els peus.

Equips de seguretat

La seguretat al jardí és fonamental, per la qual cosa a la nostra botiga trobaràs una varietat d’equips de seguretat per a garantir un treball lliure de riscos. Des d’ulleres de protecció que protegeixen els ulls de possibles projeccions, fins a guants resistents i cascos ajustables per a una protecció completa.

Ulleres i guants

 • Les ulleres de protecció són imprescindibles per a evitar lesions oculars causades pel contacte amb branques, terra o altres elements durant les labors de jardineria.
 • Els guants resistents protegeixen les mans de corts, burxades o irritacions en manipular eines o plantes al jardí.

Cascos i protectors auditius

 • Els cascos de seguretat ofereixen protecció per al cap en cas de caigudes d’objectes o cops durant el treball al jardí.
 • Els protectors auditius són ideals per a reduir el soroll generat per eines com a motoserres o tallagespes, preservant la salut auditiva de l’usuari.

Serveis addicionals i garanties

Garantia dels productes

A Agroals, ens comprometem a oferir garantia en tots els nostres productes de maquinària de jardí. Cada article ve amb un període de garantia determinat per a assegurar la seva qualitat i funcionament òptim. La nostra prioritat és la satisfacció del client, per la qual cosa garantim la qualitat de cada màquina que embenem.

Servei tècnic especialitzat

Comptem amb un equip de servei tècnic altament qualificat i especialitzat en la reparació i manteniment de maquinària de jardí. Els nostres tècnics estan capacitats per a resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir amb el seu equip, garantint un servei ràpid i eficient perquè pugui continuar treballant al seu jardí sense interrupcions.

Polítiques de devolució i reemplaçament

En cas que un producte present algun defecte o no compleixi amb les seves expectatives, a Agroals disposem de polítiques de devolució i reemplaçament per a garantir la seva completa satisfacció. Si per alguna raó necessita fer un canvi o devolució, el nostre equip estarà encantat d’ajudar-lo a trobar la millor solució, assegurant que quedi satisfet amb la seva compra.

Millors pràctiques per al manteniment del jardí

Preparació del terreny

Abans de plantar qualsevol tipus de vegetació, és fonamental preparar adequadament el terreny. Algunes recomanacions inclouen:

 • Eliminar males herbes i restes de vegetació
 • Airejar el sòl per a millorar l’oxigenació de les arrels
 • Anivellar la superfície per a un creixement uniforme de les plantes

Tasques de poda i tall

La poda i el tall adequats són fonamentals per al manteniment d’un jardí saludable. Algunes pràctiques a tenir en compte són:

 • Podar arbres i arbustos de forma regular per a promoure un creixement fort
 • Tallar la gespa amb la freqüència adequada per a mantenir-lo en òptimes condicions
 • Eliminar branques seques o malaltes per a prevenir malalties i plagues

Reg i maneig de l’aigua

El reg és crucial per al creixement de les plantes. Algunes recomanacions per a un reg eficaç inclouen:

 • Regar les plantes en les hores més fresques del dia per a evitar l’evaporació excessiva
 • Aplicar aigua directament en la base de les plantes per a una absorció òptima
 • Utilitzar sistemes de reg automàtic per a una distribució uniforme de l’aigua

Ofertes i promocions a Agroals

A Agroals, ens complau oferir-te una àmplia varietat d’ofertes i promocions perquè puguis adquirir la maquinària de jardí que necessites a preus excepcionals:

Descomptes en maquinària

 • Descomptes especials en motoaixades, desbrossadores, tallagespes i més.
 • Ofertes exclusives en models a gasolina i elèctrics.
 • Promocions temporals en equips d’última tecnologia.

Promocions en accessoris i recanvis

 • Descomptes en bateries, carregadors i altres accessoris.
 • Ofertes en recanvis originals per a mantenir les teves eines en òptimes condicions.
 • Paquets especials d’accessoris amb descomptes per compra conjunta.

Paquets especials per a professionals

 • Ofertes exclusives per a jardiners i paisatgistes.
 • Promocions en packs d’equips i accessoris per a projectes de gran envergadura.
 • Descomptes especials en compres a l’engròs.
Leave A Comment